Tharsis consultancy

Project details

 • Date

   15 augustus, 2013

 • Opdrachtgever

   Tharsis Consultancy BV

 • Opdracht

   Ontwerp en realisatie corporate website | implementatie CMS | fotografie

 • Website

   Bekijk nu!

Tharsis consultancy

Wilt u uw strategie vernieuwen of de benodigde innovaties in uw primaire en sturende processen doorvoeren, dan bent u hier aan het juiste adres.

Tharsis bestaat uit een team bedrijfskundigen en ondersteunen bedrijven bij innovatie trajecten, in nauwe samenwerking met de directie, het management team en andere sleutelfunctionarissen. Informatisering kan daarbij een belangrijke randvoorwaarde zijn. Maar de echt vernieuwende factor is de mens: zowel in de organisatie, als binnen het managementteam of de ketenpartners.

Tharsis is opgericht in 2002. Sindsdien heeft het bureau zich ontwikkeld tot specialist in strategie-ontwikkeling en procesinnovatie. Het laatste in het bijzonder tussen bedrijven, op het gebied van Supply Chain Management en samenwerkingsverbanden.

Een tweede specialisme is informatisering van supply chain en bedrijfsinterne processen. Begeleiding bij de keuze voor passende ICT-applicaties voor Supply Chain Management of Warehouse Management kan onderdeel zijn van het advies.

De wijze waarop medewerkers van Tharsis kunnen worden ingezet kan van situatie tot situatie verschillen: van sterk sturend tot puur adviserend. Van projectleider of programmamanager tot assisterend. De keuze geschiedt in overleg met de opdrachtgever. De ernst van de situatie kan daarbij van invloed zijn op de keuze.