Alle online diensten geïntegreerd

Online Lead Generator

Tussen de 95 en 98% websitebezoekers neemt géén contact op en wordt nooit klant (!)
Toch zijn deze mensen wél geïnteresseerd in uw aanbod. Immers, ze bezoeken uw website niet om alleen wat tijd te doden.

Ontdek met de Online Lead Generator nu WIE die bezoekers zijn. Lees hier meer over de Online Lead Generator.

Van 4 miljoen bedrijven en organisaties kennen we het IP-nummer. Op deze manier kunnen we de IP-adressen van uw sitebezoekers vertalen naar bedrijfsnamen. U ontvangt bovendien alle bijbehorende relevante gegevens zoals Google-vermelding, domeinhouder-data en KvK-gegevens. U vergroot direct uw acquisitie kansen en kunt gerichte marketing en sales-acties opstarten. Geen koude leads meer maar pro-actief binnenkomen bij een geïnteresseerde prospect.

Meer weten? Reserveer een half uurtje in uw agenda voor ons gratis informatie-webinar. Geef uw omzet een boost en maak tegelijkertijd uw leven een stuk gemakkelijker. Neem in 1 stap een grote voorsprong op uw concurrenten.

Inbound Marketing

Lijken de dagen van de traditionele (outbound) marketing te zijn geteld? Wie het weet, mag het zeggen. Maar wie marketing serieus neemt, kan niet om inbound marketing heen. Of wel: hoe word ik door potentiële klanten gevonden op internet?

Bij inbound marketing gaat het om het creëren van waarde. Deze waarde, die op verschillende manieren kan worden gevormd, zorgt ervoor dat mensen u weten te vinden.

Hosting

Domein- en webserverhosting is net zo belangrijk als een goed functionerende website of technische applicatie.

Vector biedt hosting op maat. Zo compleet als nodig en tegen aantrekkelijke tarieven. We registreren ook alle soorten en maten domeinnamen.

Applicaties op maat

Naast vrij verkrijgbare Open Source applicaties bouwt Vector applicaties en webservices op maat. Dat doen wij niet voordat wij ons ervan hebben overtuigd dat er echt geen vrij beschikbare en goed werkende applicatie voorhanden is.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of het bespreken van de mogelijkheden voor uw bedrijf.

Webdesign

Grafisch ontwerp niet uw vak? Dat van ons wel!

Het lijkt zo gemakkelijk. Een paar knoppen links, een logo rechts. Maar functioneel webdesign gaat verder dan een leuk ontwerp. Het bepaalt of iemand snel en gemakkelijk de gewenste informatie kan vinden. Duurt het zoeken te lang, dan is uw kans op een klant of prospect verkeken.

Goed webdesign kenmerkt zich door eenvoud, eenduidigheid en efficiëntie.

Neem direct contact op via 030 2769200 of bel Gilbert Coers mobiel op 06 53350095.