Project details

 • Date

   28 november, 2013

 • Opdrachtgever

   Finca Tours

 • Opdracht

   ontwerp en realisatie website | implementatie villa management/reserveringssysteem

 • Website

   Bekijk nu!

Finca Tours

Een reisorganisatie gespecialiseerd in verhuur van moderne villa’s en authentieke finca’s meestal met privé zwembad, aan de mooiste Spaanse kusten.

De naam Finca Tours is afgeleid van finca, de Spaanse naam voor een authentiek Spaans landhuis (of buitenhuis) die vaak op een groot landgoed ligt. Finca Tours begon in 1996 met het aanbieden van voornamelijk traditionele finca’s, maar al snel bleek dat er ook veel vraag was naar moderne villa’s. Inmiddels biedt Finca Tours beide type huizen aan, vrijwel allemaal met een privé zwembad.

Het is een feit dat klanten van Finca Tours al jaren in een finca of villa aan het loungen of chillen waren… lang voordat deze uitdrukkingen in ons taalgebruik opdoken. Eene authentieke finca of luxe villa is namelijk dé plek om lekker rond het zwembad te relaxen in gezelschap van goede vrienden of familie.

Bij de selectie van finca’s en villa’s wordt met name geprobeerd een combinatie te vinden van een vakantiewoning met een fraai uitzicht, rust en privacy. In de nabijheid van leuke dorpjes of stranden, maar altijd wég van het massatoerisme.

Finca Tours heeft villa’s en finca’s te huur op de Spaanse eilanden in de Middellandse Zee. Met name op Ibiza, Formentera en Mallorca, maar er is ook een gevarieerde selectie van traditionele hacienda’s, cortijo’s en moderne villa’s in Zuid-Spanje (Andalusië) bij Sevilla, of aan de kust bij badplaatsen Nerja en Marbella.

Alle eigenaren van alle huizen zijn persoonlijk bekend bij Finca Tours, dus vraag alles wat je wilt weten voor je een reservering maakt. Alle huizen zijn ook persoonlijk bezocht door leden van Finca Tours.

Ook het boeken van je vlucht en het reserveren van een huurauto is mogelijk via de website van Finca Tours.

Bezoek Finca Tours op Facebook | Boek direct een finca bij Finca Tours